Despre noi

DESPRE NOI

Grote Saune Saline SRL este co companie cu capital romanesc, care avtiveaza cu succes în domeniul constructiilor și amenajarilor salinelor artificiale de suprafața. Cu o istorie de peste 9 ani, cu lucrări care depășesc imaginația și așteptările clientilor, fondatorul acestei companii, domnul Sandor Jozsef, își dorește sa vindeca lumea cu ajutorul acestui produs minunat, sarea.

Cu proprietatile sale curative, sarea vindeca astmul bronsic, bronsita, sinuzita, bronhopneumopatia obstructiva cronica, bpoc, alergii si alte afectiuni ale cailor respiratorii, combate afectiuni cauzate de carcei, îmbunătățește circulatia sangelui, ajuta la prevenirea cancerului pulmonar, amelioreaza/vindeca tusea uscata..

Curele în saline sunt recomandate de medicii specialiști atât bolnavilor, cât și oamenilor sănătoși. 30 de minute pe zi petrecute în salină sunt suficiente pentru a menține sănătatea căilor respiratorii și a întări sistemul imunitar.

BENEFICII

Absorbția aerosolilor salini dezinfectează organismul, fluidizează mucoasele, elimină toxinele și reface elasticitatea membranelor. Totodată, reduce PH-ul și împiedică gruparea microorganismelor care provoacă iritații ale aparatului respirator.
Sarea, prin natura sa este o substanta bactericidă, care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, comportandu-se ca un dezinfectant.

MISIUNE

Dacă nu ai timpul necesar sa ajungi intr-una din salinele naturale, cu siguranța salinele artificiale te vor ajuta și vor fi mult mai accesibile ca preț, cu același efect terapeutic și adjuvant.

Construcția salinelor artificiale ia din ce în ce mai multă amploare și se dovedesc a fo o reteta de succes, atât pentru proprietari cât și pentru persoanele care au nevoie de terapie aproape de casa.

GROTE SAUNE SALINE

Salinele artificiale sunt soluția optima pentru plămâni puternici și articulatii sanatoase.

Sare de Praid și Himalaya
0
Design și culori incantatoare
0
Sistem infrarosu si cromoterapie
0
Produse derivate ( sare de baie, lampi,etc)
0