Beneficii Saune Salina

BENEFICII TERAPEUTICE A UNEI SALINE ARTIFICIALA

Sarea, pe lângă faptul că, reţine apa în organismul nostru, are şi un rol de antihistamin. În cazul astmului are efectul sinonim cu un spray de inhalare, însă fără efecte secundare. La crize consecutive de astm este indicate sa vizitam o salina naturala sau daca nu avem posibilitatea de a calatorii la unele din saline naturale noi am infintat o societate prin care incercam sa cream aceeasi atmosfera terapeuticaca ca si salinele naturale. Sarea ne apără celulele, în general şi îndeosebi le apără pe celule din creier de la acidare.

Salinele artificiale sunt excelente pentru îngrijirea şi apărarea pielii noastre. Corpul nostru este acoperit de piele în exterior. Pielea cu o suprafaţă de 2 m2 şi aproximativ 2 kg de greutate, este cel mai mare organ al nostru. Pielea nu este numai un organ de simţ, ci este şi un fel de „apărător” al organismului datorită structurii.. Ne apără de la efectele mecanice, şi reglează temperatura corpului. Secreţia acidulată a glandelor pielii, formează un strat protector împotriva infecţiilor. Pielea are un rol important în starea noastră generală şi în legăturile noastre cu alţii. Problemele şi afecţiunile pielii, de obicei sunt vizibile şi bineînţeles ne afectează şi starea noastră generală. De exemplu, un ten care este plin cu coşuri poate deveni subiectul de batjocură, care poate cauza, mat târziu, probleme serioase de personalitate, închidere în sine. Pielea tratată cu săruri naturale poate contribui decisiv la îmbunătăţirea stării noastre generale şi putem preveni astfel, apariţia unor boli de piele.

Rinichii au nevoie de sare, pentru ca acizii abundenţi să se micşoreze şi să fie evacuaţi din organism prin urină. Dacă organismul este sărac în săruri, acesta poate cauza creşterea acidului. Sarea are un rol important şi în problemele psihice şi în tratarea problemelor sentimentale. În tratarea depresiei, medicamentul Litium, defapt înlocuieşte sarea. Sarea are rolul de a menţine nivelul constant de seratonin şi de melatonin în creier.

În cazul în care organismul nostru conţine apă şi sare în cantităţile de ajuns, atunci ca antioxidanţi naturali vor elimina substanţele toxice din corpul nostru şi nu vor fi sacrificaţi nişte aminoacizi esenţiali, ca de ex. tryptophanul şi tyrosinul, deoarece  tryptophanul este necesar la formarea serotoninului, iar melatoninul ajută la formarea tryptaminului.

Sarea este importantă pentru musculatură şi pentru susţinerea condiţiei fizice. Sarea reduce aritmia şi are un rol important în reglarea tensiunii. Trebuie să avem grijă de buna proporţie între apă şi  sare . De ex.: o alimentaţie săracă în sare, dar consumul apei este ridicat, rezultatul poate fi creşterea tensiunii la unii oameni. Conform explicaţiei logice: dacă dvs.consumaţi apă dar mâncaţi  fără sare, atunci nu rămâne apă destulă în circulaţia sângelui ca vasele sanguine să poată fi total umplute. Sarea funcţionează ca un somnifer natural în cazul insomniei. 

În cazul diabetului, sarea ajută la ţinerea nivelului de glicemie în balanţă şi reduce necesitatea insulinei. De asemenea apa şi sarea reduc vătămările la ochi şi în sistemul venelor.
Celulele necesită sărurile pentru dezvoltarea energiei hidroelectronice, deoarece sarea are rolul de a transporta curentul electric la celule. 

Sarea joacă un rol important şi în conectarea celulelor de nervi şi de asemenea şi în prelucrarea informaţiilor. Pe lângă toate acestea, sarea are un rol determinat şi în digestie şi ajută la absorbirea alimentelor. 

Concluzie finala realizand un proect de salina artificiala pacientii , beneficiarii salinei vor beneficia de toate aceste servicii ce ofera sarea in sine si inhaland aerul din salina artificiala constant zilnic timp de 50 minute veti fii uimiti de rezultatul benefic al unei saline construite artificial.

CARACTERISTICILE SALINEI ARTIFICIALE

-necesară pentru curăţirea plămânilor

-necesar pentru oprirea tusei uscate

-necesar pentru tratarea bronsitei

-important pentru tratarea bolii arthritis

-poate impiedica afectiunile cauzate de carcei

-singurul mod natural de a trata astmul bronsic

-inbunatateste circulatia sangelui

-previne cancerul pulmonar

-este necesar pentru hipertensivi

-previne infartul miocardic;

INTOCMIT E.J.A. SALTPRODUCTION

DIR.GENERAL SANDOR JOZSEF

Descriere Salina Engleza

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.