Blog

Constructie saline

by in Constructie saline artificiale March 8, 2019

Constructie saline

Constructie saline, firma noastra este specializata in constructia de saline artificiale si saune saline.
Salina de suprafata construita are unicitate si personalitate in fiecare centru SPA la care colaboram, oferind un aer special si o ambianta placuta.
Construirea salinelor cu sare naturala si iluminatul special confera atmosfera placuta in care doresti sa te relaxezi.

Constructie saline


Salina de suprafata este o alta atractie a centrelor SPA si de asemenea este personalizat pentru fiecare centru SPA in parte.
Noi ne ocupam de proiectare, design si constructii saline artificiale.
Microclimatul salinei este atent controlat prin intermediul aparaturii performante, fiind necesară menţinerea unor valori constante pentru temperatură şi umiditate. Constructii saline artificiale a devenit un domeniu foarte important, care ofera un tratament de calitate, natural.

Constructie saline


 Efectul pozitiv ale haloterapiei poate fi explicat astfel: îmbunătăţeşte clearence-ul (curăţarea) tractului respirator; scade vâscozitatea sputei; reduce frecvenţa acceselor de tuse; are efect bactericid şi bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator; scade numărul neutrofilelor şi al bacteriilor şi creşte numărul macrofagelor alveolare ce au rolul de a distruge bacteriile; stimulează dezvoltarea florei normale din tractul respirator ce are rol de protecţie în cazul unor viitoare infecţii; reduce nivelul Imunoglobulinei E în cazul pacienţilor astmatici, de aceea firma noastra a venit in intampinarea acestei necesitati zilnice cu constructii saline artificiale.
Constructii saline artificiale unice, cu design atent ales. Constructii saline artificiale oriunde in tara si Europa. Firma noastra ofera profesionalism si promptitudine in domeniul constructii saline artificiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *