Proiecte

La construirea salinelor artificiale se foloseste ca materie prima sare de Praid, sare import Himalaya, sare de mare si material lemnos tratat. Salinele sunt dotate cu sistem infrarosu, cromoterapie, sistem de iluminare prin sare himalaya, sistem de ventilatie.
Firma comercializeaza sare de baie, sapun din sare, sare amestecata cu plante medicinale, caramizi din sare și materii prime pentru construcția salinelor artificiale, sare industriala, sare pentru drum, sare de consum, sare pentru zootehnie, adeziv din sare pentru construcții, sisteme de iluminare pentru construcția salinelor, material lemnos tratat folosit la construcția salinelor și saunelor, lampi din sare și halogeneratoare pentru case private hoteluri spitale etc..
Cu un portofoliu impresionant și recomandări naționale și internationale, firma Grote Saune Saline S.R.L. sub conducerea atenta și profesională a domnului Sandor Jozsef, își trimite echipele oriunde în țara și chiar peste granițele ei, unde construiesc saline artificiale la cele mai inalte standarde calitative.

Ca sa va convingeti de frumusețea acestor oaze de sănătate, nu ezitati sa vizitati galeria foto, veți rămâne surprinsi de profesionalismul și daruirea cu care aceasta firma își lasa o bucata de suflet în fiecare lucrare.

Dacă nu ai timpul necesar sa ajungi intr-una din salinele naturale, cu siguranța salinele artificiale te vor ajuta și vor fi mult mai accesibile ca preț, cu același efect terapeutic și adjuvant.

Construcția salinelor artificiale ia din ce în ce mai multă amploare și se dovedesc a fi o reteta de succes, atât pentru proprietari cât și pentru persoanele care au nevoie de terapie aproape de casa.

Salinele artificiale sunt soluția optima pentru plămâni puternici și articulatii sanatoase.

Grote Saune Saline SRL construiește saline artificiale cu sare de Praid și Himalaya, cu design și culori care îți incanta privirea și te fac sa te simți ca într-un colt de Rai.